Ние вярваме, че е възможно да изглеждаме и да се чувстваме по най-добрия начин във всяка възраст.
Начало » За нас

Нашият екип е специализиран както в областта на естетичната, така и в клиничната дерматология, дерматохирургията и хистологичната диагностика на доброкачествени и злокачествени кожни тумори. Нашият дългогодишен опит ни помага в разрешаването на сложни дерматологични казуси, лечението на по-специфични кожни заболявания и правилната грижа за естествено красивата и здрава кожа.

Дълги години сме част от клиничния и преподавателски състав на най-голямата Университетска болница и учебна база за кожни болести в България – клиниката по Кожни и Венерически Болести УМБАЛ „Александровска“. Преминали сме специализации в някои от най-големите световни дерматологични клиники и имаме множество международни квалификации, които ни позволяват да пренесем съвременните световни тенденции в дерматологията и да ги приложим в България.

Вярваме, че с помощта на последните научни достижения, знанията и опита, натрупани през годините, можем да дадем най-доброто решение на всеки дерматологичен казус.

Здравето на Вашата кожа е наш приоритет. Целта ни е да подпомогнем процесите на кожната регенерация и да направим по-младо и жизнено вашето излъчване.

Loading...

СПЕЦИАЛИСТИ

Опитът ни като медицински специалисти позволява да имаме наблюдения и контрол над процесите и правилните етапи по постигане на желаните резултати.

Д-р Мина Сълева дм
Асистент към Катедра по Дерматология и Венерология
Медицински Университет – София
УМБАЛ “Александровска”

Д-р Сълева завършва медицина през 2009 г. във Фрайбург, Германия. След дипломирането си защитава успешно докторантура към същия университет на тема немеланомни кожни тумори. От 2011 г. тя е редовен асистент и преподавател в катедрата по Кожни и Венерически Болести УМБАЛ „Александровска“. През 2017 г. взима специалност „кожни и венерически болести”. Има множество специализации в страната и чужбина, както и участия в дерматологични и естетични форуми. През 2019 г. печели престижна изслседователска стипендия по проект на Европейската Академия по Дерматология и Венерология (EADV). Д-р Сълева е квалифициран и мотивиран специалист, който ще подходи с внимание към индивидуалните нужди на всеки пациент.

Рени Георгиева
Медицински козметик
Специалист радиочестотен лифтинг, диоден лазер, IPL,клиничен микронидълинг и др.

Рени Георгиева завършва Медицински колеж „Йорданка Филаретова““ към Медицински университет – София, през 2015 г., професионален- бакалавър по спецалност Mедицинска козметика.
Във факултета по обществено здраве – Медицински университет – София, тя се дипломира като магистър специалност Медицинска козметика през 2018.
Има участие в различни семинари и обучителни модули за подобряване и разширяване професионалните знания и умения. Има придобити различни квалификации за козметични, естетични , дермато-козметични и лазарни процедури, които прилага ежедневно в практиката си от началото на обучението си до днес. В работата си като медицински козметик ,борави с различни технологии в естетиката, като радиочестотен лифтинг, диоден лазер, IPL,клиничен микронидълинг и др.

СЕРТИФИКАТИ