Ексцизия

Оперативно премахване на малки доброкачествени и злокачествени образувания на кожата по медицински или естетични показания. Отстраненият материал се изпраща задължително за хистологично изследване, за да се потвърди клиничната диагноза и да се докаже видът на туморното образувание.

Ексцизия2021-06-01T00:32:09+02:00

ПОСТАВЯНЕ НА БОТОКС

Ботолиновият токсин е мускулен релаксант, който служи за третиране на мимическите линии на челото, между веждите, околочната област (т.нар. пачи крак), периоралната област, шия и др. )

ПОСТАВЯНЕ НА БОТОКС2021-06-01T00:31:48+02:00

Поставяне на Radiesse

Radiesse е дермален филър, който не само възстановява изгубения обем и попълва средно дълбоки и дълбоки бръчки, но и стимулира естествения синтез на колаген в кожата. Съдържа две основни съставки : гел – носител и микросфери калций. Постепенно продуктът се резорбира от организма, оставяйки на свое място нов естествено синтезиран колаген. Нашата концепция е изцяло минималистичен подход - Less is more!, съобразен с индивидуалните нужди и анатомични особеностти при всеки пациент. )

Поставяне на Radiesse2021-06-01T00:31:36+02:00

ХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР

Използваме различни по плътност и трайност хиалуронови филъри за третиране на повърхностни и по- дълбоки бръчки, запълване на липсващ обем или цялостно изграждане на скули, брадичка, нос. Хиалуроновите филъри са удачен избор за моделиране, освежаване и уголемяване на устни и цялостен подход към периоралната зона, а също и за третиране на подочен контур и “долината на сълзите” по специална техника за загуба на обем и пигментации.

ХИАЛУРОНОВ ФИЛЪР2021-06-01T00:31:27+02:00

ABOUT US

Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo. Vestibulum nec velit ante. Praesent dignissim interdum est, in lacinia elit pretium nec. Aliquam erat volutpat. Fusce laoreet mi leo.

Recent Works

Go to Top