InMode лазерни процедури

Начало » Portfolio » In Mode лазерни процедури

Благодарение на иновативната платформа InMode можем да предложим на пациентите си лазерни процедури в няколко направления:

DIOLAZE ®

DIOLAZE ® e диодна система за обезкосмяване притежаваща мощен импулс (до 40 J/cm²), с който да третира и най-упоритото окосмение и висока скорост (3 cm²/sec), която намалява продължителността на процедурата.

LUMECCA®

LUMECCA® е иновативна технология за третиране на различни кожни типове и състояния като пигментации, повърхностни кръвоносни съдове, текстура на кожата и/или увреждания от слънце. Наблюдава се цялостно подмладяване само при 1 или 2 терапии, спрямо 4-6 процедури със стандартен IPL. Големият размер на накрайника и високата честота на импулсното повторение спомагат за съкращаване на времето за процедура.

BODY FX®

BODY FX® е неинвазивна процедура за отстраняване на мазнини, без отпускане на кожата. Процедурата се изпълнява при строго регулирана терапевтичната температура и безопасност.

FRACTORA ®

Fractora ® представлява радиочестотна технология за третиране кожата. Чрез фракционирана енергия се подобрява текстурата на повърхностните и дълбоки дермални слоеве, като намалява следите от стареене.

FORMA®

FORMA използва радио честотна енергия от ново поколение и извършва ефективно, комфортно и безболезнено третиране на проблемните зони. FORMA е подходяща за лицето, шията, деколтето и зоната около очите. FORMA ремоделира и стяга лицевия контур като стимулира производството на собствен колаген. FORMA използва радио честотна енергия от ново поколение, доставена до по-дълбоките слоеве на кожата, работи равномерно и не оставя зони, които са третирани по-малко или повече от другите за максимална безопасност и хармонични резултати.